Parným vlakom – Mazutkou do Plaveckého Podhradia – 14.9.2013

plagat_podhradie

Milí priatelia,

Klub priateľov histórie železničnej dopravy Bratislava východ v spolupráci zo Železnicami slovenskej republiky a Múzejno-dokumentačným centrom ŽSR Vás pozývajú dňa 14. septembra 2013 na jazdu historickým parným vlakom do Plaveckého Podhradia.

Odchod vlaku zo stanice Bratislava hl. st. o 9.10.
Predpokladaný príchod do Bratislavy do 18.15.

Ceny lístkov:

Bratislava – Plavecké Podhradie – Bratislava       8 €
Zohor – Plavecké Podhradie – Zohor                       7 €
Lozorno – Plavecké Podhradie – Lozorno              5 €
Rohožník – Plavecké Podhradie – Rohožník          2,50 €

Lístky si môžete zakúpiť v predajni:
Modelár JR Line
Špitálska 53
Bratislava

po-pia 10:00-13:00 / 13:45-18:00
so 9:00-13:00

Jaskyniari z Plaveckého Podhradia výletníkom v sobotu 14.9.2013 sprístupnia jaskyňu pod Plaveckým hradom
Združenie Castrum na Plaveckom hrade pre záujemcov zabezpečí odborný výklad o histórii a vývoji hradu

plagat_podhradie

9 Responses to Parným vlakom – Mazutkou do Plaveckého Podhradia – 14.9.2013

1. Michaela hovorí:

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať, či sa budú dať kúpiť lístky priamo vo vlaku u sprievodcu na jednotlivých zastávkach.

Veľmi pekne ďakujem za informáciu

2. Admin hovorí:

Ahoj Michaela,

ano ak budete nastupovat do vlaku mimo Bratislavu, listky sa daju kupit u sprievodcu vo vlaku.

v predajni Modelár JR Line, Špitálska 53, Bratislava, sa daju kupit IBA listky z Bratislavy do Plaveckého Podhradia a späť do Bratislavy.

S pozdravom

Jano

• Matej hovorí:

Zdravim,

su este listky? Dnes do 18-tej este na Spitalskej?

Dik, Matej

• Admin hovorí:

Matej, neviem ci su este listky. Ako som nizsie uviedol, nie sme organizatori jazdy parneho vlaku. Akciu podporujeme a turistom a cestujucim, ktori pridu do Plaveckeho Podhradia sme v spolupraci s Jaskyniermi z Plaveckeho Podhradia a obcou Plavecke Podhradie pripravili vstup do Plaveckej jaskyne, sprevadzanie po Plaveckom hrade a obcertvenie.

Preto prosim s otazkou na listky sa obrat na predajnu, oni budu vediec ti odpovedat.

• Matej hovorí:

Prave som sa velmi nevhodnym nezakaznickym pristupom dozvedel ze listky este v tejto minute su ale “organizator je pan” a pride si po ne okolo obeda a potom smola. Takze kupit si ich poobede ked sa budem fyzicky vediet dostavit do predajne uz nebude mozne.
          Velka skoda takejto peknej akcii, pristup bol absolutne neocakavany a nevhodny.

3. Mima hovorí:

4. Admin hovorí:

Dobrý deň, nie sme organizátorom jazdy parného vlaku.
    Jazdu parného vlaku do Plaveckého podradia organizujú Klub priateľov histórie železničnej dopravy Bratislava východ v spolupráci zo Železnicami slovenskej republiky a Múzejno-dokumentačným centrom ŽSR.

My spolu s jaskyniarmi z Plaveckého Podhradia pre návštevníkov Plaveckého Podhradia, či prídu vlakom alebo iným spôsobom, zabezpečíme vstup do jaskyne pod Plaveckým hradom a na hrade v prípade záujmu porozprávame o histórii a vývoji Plaveckého hradu.

Informácie ohľadom predaja lístkov získate na tejto adrese: http://www.jrline.sk/kontakt.htm

5. Milan hovorí:

A okrem toho bude (v prípade priaznivého počasia) na lúke na rázcestí medzi hradom a jaskyňou (pod malinou) pripravený vynikající hovädzí guláš a čapované pivo! Takže odporúčam doma nejesť! :)